Bara En Stjärna På Himlen!

brukar du kolla upp på himlen ibland? du borde göra det oftare det är mycket vackert. I LUUV looking in the sky. på kvällen e d bäst. titta upp nu ifrån ditt fönster! alla stjärnorna och allt. nu lyser bara en stjärna på hela himlen. det är en vacker syn! skynda dig att kolla innan det är för mörkt. det är snyggast när man ser hårrisonten... nej inte hår i såsen. HÅRRISONTEN! jag vet inte hur det stavas!.... i alla fall, när man ser den guloranga  hårrisonten så då gäller det att jorden inte har snurrat för långt. det är snyggt när det är lixom mörkt den större bit av himlen och så blir det ljusare och ljusare åt andra hållet och sedan mörkare och mörkare åt andra.... det är facktiskt Venus som lyser nu. om det bara är en stjärna som lyser nu när du kollar. japp! det lärde min farfar mig! nu kan du drömma dig bort i den tanken!
KOLLA IN MIN YOUTUBE KANAL!
- massa roliga samt sinnessjuka videos.
- lite som en video blogg va.
- den är lite cp - som jag.

- N3V3RSAYD13

Lasse Var Kall. Körde Han Av Vägen Krascha Rakt Mot En Tall.

En mörk, kall och snabb dag för Emil Alves. . . . .


vaknar kl 1 utav att hans mamma gapar på honom. Trots många försök av att få honom på fötter så ligger han kvar i en timme och sover vidare. hon säger.
-Emil! nu får du gå upp! jag ska till ett möte så jag vill att du går upp så att du inte sover bort hela dagen!
vad hon en säger märks det inte av den sovande individen som ligger "face plant" med täcket över huvudet så att fötterna syns. individen känner sig snurrig och fattar bara några ord.
-NU GÅR JAG EMIL!!
tonåringen rycker till och svarar
-HMMM!
han somnar om och drömer om saker som inte har med saken att göra och vaknar tillslut av en irriterande bas gång som går samma om om om om och om igen. han känner sig frustrerad men har fort farande inte förmågan av att resa sig upp. det visar sig att det är Justin bebers gälla röst som sjunger om om om om om och om igen BABY BABY BABY OO LIKE BABY BABY BABY OO YEAH BABY BABY BABBAAY. plötsligt får han ett ryck och flyger upp ur sängen. och blir ståendes.... han fattar inte att han har rest sig upp försen efter 7 sekunder. sedan suckar han och går ner för trappan och ställer sig i duschen. och blir ståendes som en zombie i dryga 10min. sedan går han till den lilla så kallade tvätt stugan och väljer ett par kallingar och en tröja utav den otroliga mångfalden. sedan går han upp för trappan igen och sätter på sig kläderna och sedan ner igen och sätter på The Beatles - From Me To You, på mobilen medans han gör sitt hemliga recept på sin egna oboy. som han lädre sig av sin mamma. och en skål frostis med Mjöölk. han går upp med oboyen och sätter på datorn, sätter på musik och målar ett konstverk medans han kollar på facebook. där sitter han i några timmar och det är inget att klaga på, tycker han. han har mycket lätt att underhålla sig skelv med nått så merkligt och onödigt som ett gem, penna eller något annat. han har alltid gillat små saker sedan han var mycket liten. komma på vad man kan göra med dom. tiden går fort och det är mörkt hela dagen lång. sedan snackar han med Jens på Skype och äter middag och nu sitter han säkert och skriver på sin blogg om något som kan tyckas vara mycket märkligt. men det är det inte för honom, för honom är det glas klart.

mörk regnig dag med Emil Alves Andreasson.

Emila aa
Gött mos enna!! stavning är inte det vikktiga :)

RSS 2.0