living in a daydream


Den här dagen har varit väldigt ovärklig! väldigt ovärklig! som en dröm som man alldrig vaknar från! varför har jag sånna dagar!? ja nyper mig i armen för att jag ska se om jag drömmer. man käner typ inget och allt är så snurrit enna ! som att vad som hälst kan hända men endå håller det sig ganska normanlt! soom om alla inte existerar.. för att det är en dröm! lixom alla personer finns inte! WFT? men nu känner jag mig normal igen! jag tog mitt livs första urin prov idag! fråga inte varför! har ingen aning men jag stack ida för att ja skulle till läkarn tydligen o när jag kom dit så satte det en engelsk gamlin o pratade med mig... efter en timme för jag väntade på mamma. men hon hade typ.. scottisk dialekt, hon tyckte nog att det var vääldigt tyst i svenska sjukhusmottagningshallar... minns inte vad hon sa, jag svarade knappt enns jag bara tittade på henne. hon hade grön kappa och grön hatt. hennes man var inne o kollade hjärtat eller nått förtig jag för att jag hörde va läkaren sa till gubben! men jag minns inget annat av dagen! förutom att jag gick till kaffeet med max några gånger. jag minns inget annat förutom att det var plastig sås till maten , och potatisarna smakade väldigt mycket. det kanje va såsen. men nu mår jag bättre.. hoppas inte jag får samma imon..fast d går nog inte. jag kommer nog drömma konstiga saker när jag sover sänn osså säklert. hADE

!maj I = :B:L:A:C:K:S:A:B:B:A:T:H: = I maj!



idag är jag glad! pappa har fixat biljtter till Black Sabbath i maj! faan! va!! GÖTTMOS! I FJOLLTRÄSK = STOCKHOLM! annars har det inte hänt så mkt idag.. det vanliga typ. snart kommer det kalla långa december. då blir det enna dystert! hattar när det är snö slask osså vidare. 1 W<1d n0t 3x9lain 1t m0re Th@n s0. yes! men nu ska jag lyssna på Sabbath! och när jag får en hund så ska den heta Sabbath! ( black sabbbath ) så kallar man den för Sabbath. det är inte så dumt duh. sen blir det la av till refugen om en sek eller 2. Isak och kompani väntar la sig d gissar ja så d blir la so. well i like my story and im sticking to it, cuz i got no reason to hide, yeheeah!

old nr.7

min vovves söner minsann! OBS! detta är 2 år sedan typ!



(jag kan smälta hjärtat på en seriemördare)

den vises söner 

(jag har vassa tänder du! ja kommer bitas)

the wise ones sones 

(kiamesiska tvillingar! HOHO!)

yepp! min vovves små söner! söta som stösocker they are. men dom har växxt nu och är i tonåren nu. så dom e inte lika gulliga, dom träffar inte sin pappa så ofta dock. en gång om året bara. och ibland bråkar dom. men så e d ju! snart är dom kriminellla som Robban.. dock så slog inte min Rolex sina barn! just d! min vovve heter Rolex, det är ju helt klockrent! HO! men det kommer inte dröja långt innan sönerna får egenn hund koja och familj och jobb som blind ledare. eller så blir dom krimminella så tragiskt kan d ju vara. men nu ska jag inte prata mer om mina kära släktingar mer.


EN *eller fler* BILDER PÅ ROLEX ELLER OSSå KALLAD TWINK

finfin! <3

(utan tofs e ja blind, tur att d e så snyggt)

<3E>(L) 

(vad? det blåser, so what!)

LILLE GOBBEN! 

(oj en kaka på marken)


                                                                  (KAKA)


What Was The Title Again.... i forgot.


jag kom precis på att jag inte har druckit cola idag! tror jag i alla fall.
jag har druckit något med bubblor i alla fall, LOKA!... or was i't julmust.
i alla fall så har jag klarat assassins creed 4... WTF slut som vanligt.
blev lite förbannad eftersom att det är slutet på Ezo's story.
jag kommer sakna honom. har följt honom sen han bara var en liten
parvel.. men inget sörjande överd nu! idag träffade jag en snäll kille
som jag spelade skit gubbe med.... or was that in denmark...
no that was denmark... this guy, not nice but he could really play. we played poker..
or was it Mw2..... the sugar! it makes me forget. maybe he was a nice guy
mayby he was a real bastard. i took a lot of sugar last time you know.


they say god invented sugar to stop people like me from ruling the world.

ZOMBIE DAOWG


min hund hållde på att kvävas för 5 minuter sedan! han hade fått en godis i halsen jag försökte men blev biten lite smått. så jag ringde mamma som var på möte så hon kom hem och tryckte ner näven i halsen på honom och tog ut godisen.. det var lääskigt! värsta zombie daowwg! det var dagens stora händelse ypperligt läskigt. men han lever i alla fall. d e nice!

bananer och bär, se till att du plockar dom utan besvär.

high on life.
idag har jag gjort novell och spelat gitarr. och inte gitarr läxa! ATTANS! den e till tisdag ju för bövln! man tänker att man ska göra gitarr läxan men så bara hepp. då blir det att man spelar det man känner för i typ 2 timmar.. nu är jag hungrig ska nog ta lite pan pissa oj *pizza menar jag! (( jag brukar inte köra dom i mikron jag pissar på dom tills den blir varm)) hehehe! bilden är från berlin klassresan! ( nått av det roligaste jag har gjort ) asså inte slå på väggen för att se om den rasar! utan sjelva (resan) och när man kom dit! men jag vette fan va ja gör på bilden om jag ska vara ärlig! jag går lite på inpulser. typ min hjärna tänker som den vill . och ibland hänger kroppen med! konstnärlig som jag är. nu kom mamma o pappa hem! gött mos! dom har köpt cola och 2X daim till mig! :D lit konstigt ja vet men jag klagar inte.! gött mos!

rainy day dream away, let the sun take a holiday.

tröttsömningttrötttröttsover

denna dagen har varit lång men endå kort. och jävlit seg på vissa sätt, jag har sovit as mycket.. på en stol dessutom! så jag har så jävla ont i röven nu asså! och ryggn!
jag har inget att säga mer. nu ska jag spela assassins creed, och kolla på facebook som om något skulle hända. denna dagen hade varit 4 gånger lättare med cola. XD

FREDDAG!

jävla twilight! alla tjejer gillar d XD
idag e d fredag gött mos. men bara för att det är fredag betyder det inte att man ska känna sig lättad! du måste plugga som ett svin. HOHO! svin! men jag vet la inte vad jag ska säga! vad brukar man säga på bloggar.
jag får mag sår av allt plugg. typ, men det är tur att man har så goa klasskompisar annars hade jag varit lika knäckt som en linjal i magnus mynning. näää! men vet inte om jag ska köra lite sånntdär assassins datorspel nu. jag vette fan hur man lägger upp filmklipp på denna blogg. men nån får hjälpa mig senn på mån-dagen då. bilden som du ser är tagen för några timmar sedan.. men det viste du redan. :)
nu ska jag säga ett skämt.... ska bara komma på vilket först..
O! jag vet!
vart köper man mjölken i saodiarabien? hoss milkshaken! OOOHO!
eller varför dansar araberna inte foxtrott? för att dom shakar!
jag stavar som en kratta! och med tanke å att krattor inte är levande varelser så kan ni förstå hur dålig jag e! dock är det ju att överdriva att säga att jag stavar som en kratta! men ni fattar! annars är ni inte mycket bättre en n kratta.

kassa Picasso

halsduk
LItE NICE LÄNKAR! ((MUSIK STUFFS))
((STUFFS I LIKE ))
http://www.youtube.com/watch?v=4YvNVqf2at0&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=KVfLTasv_Fc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=GfJPDZFyGM8
http://www.youtube.com/watch?v=5Or9PzErBqI
Emil Alves Andreasson

fräckaste musik minnet av alla!

från hard rock cafe i berlin klassresa i 9an!! från klass resaN




kollade igenom gammla bilder från en klassresa för länge sedan eller a.. det käns 100 000 år sedan. okej det där va lite oh ta i, men länge sen i alla fall. vi skulle äta på hard rock cafe. och där har dom ju en massa singiieradä (stavning okänd) istrument# stavar som ett "svin" som han skulle sagt, trummis flummis grymmis!

jag gick runt o kollade på alla grejor. dom hade en massa saker - mörtley crue gitarr osså vidare. o så fick jag syn på i trappan jimihendrix vest grej!! jag skrek som ett twilight fan. så personalen kastade ut mig. NÄÄÄÄÄ! skojabara! men mitt hjärta slutade i typ 5 sekunder. jag bara AAAAHH DET JIMIHENDRIX SÅNN! OFTA DOM HAR DEN HÄR?!!
och mathias sa OOH fan va nice! den var i en mitt i trappan.. I TRAPPAN! JIMI HENDRIX SKA INTE STÅ I TRAPPENN! förbaskat... men det gör inte så mkt för när vi hade kommit upp för trappan och påväg till bordet så ser jag en förbaskat snygg gitarr så jag går till den o tittar- oj va fin den e undra vem den e.... och varenda lilla hår stog ut!! till o med näshåren! jag såg ut som en indisk gammal man! jag var helt stumm/stel en timme efter!! men jävlar! det är bannimej det coolaste som har hänt mIg.


en historia

det var en gång en fisk som simmade i purjulök han gillade inte purju lök. så han simmae till strösocker och han dog av diabetes 2 dagar senare. R.I.P lille fisk.
nu ligger han i fiskbilen utaför ica dom kallar honom för ströbakad fikus i lingon marmelad. men han är bara an vanligfisk som alla andra fast han är sötare. (HAN DOG JU AV DIABETES)

nu har jag en blogg

nu har jag en blogg ... de  e nice . tack till michaela i ES11.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0